Zwariowane i zarazem obłędne smaki oraz nuta ekstrawagancji w każdym daniu, to znak rozpoznawczy szefa Bertranda Splawskiego.
Doświadczenie zdobywał w jednych z najlepszych restauracji w całej Europie, zrzeszonych w ramach ekskluzywnej organizacji Le Grand Table du Monde m. in. Andreas Caminada Schauenstein (top 50 restauracji świata wg Theworlds50best, 3 gwiazdki Michelin) czy Residenz Heinz Winkler (2 gwiazdki Michelin). Potrawy, które serwuje w swojej restauracji w Poznaniu, robią prawdziwą imprezę na podniebieniu, a kubki smakowe świrują - totalnie uzależniające doznanie!
Tym razem czeka na Was kolacja stworzona z najbardziej sezonowych produktów, która pokaże ile smaku można wyciągnąć z prostych i świetnych jakościowo składników
* Możliwa opcja - informacje prosimy przesłać na mail maciej@finebite.co maksymalnie przed kolacją.
Przygotowaliśmy dwie kolacje:
18:30 i 20:30. Wybór należy do Ciebie!