stat
Impreza już się odbyła

Zwariowane i zarazem obłędne smaki oraz nuta ekstrawagancji w każdym daniu, to znak rozpoznawczy szefa Bertranda Splawskiego.

kwi 11-12

piątek - sobota, g. 11:00

Gdynia,
Wstęp wolny
kwi 25

piątek, g. 18:00

Gdańsk,
bilety 200 zł
Doświadczenie zdobywał w jednych z najlepszych restauracji w całej Europie, zrzeszonych w ramach ekskluzywnej organizacji Le Grand Table du Monde m. in. Andreas Caminada Schauenstein (top 50 restauracji świata wg Theworlds50best, 3 gwiazdki Michelin) czy Residenz Heinz Winkler (2 gwiazdki Michelin). Potrawy, które serwuje w swojej restauracji w Poznaniu, robią prawdziwą imprezę na podniebieniu, a kubki smakowe świrują - totalnie uzależniające doznanie!

Tym razem czeka na Was kolacja stworzona z najbardziej sezonowych produktów, która pokaże ile smaku można wyciągnąć z prostych i świetnych jakościowo składników

* Możliwa opcja - informacje prosimy przesłać na mail maciej@finebite.co maksymalnie przed kolacją.

Przygotowaliśmy dwie kolacje:
18:30 i 20:30. Wybór należy do Ciebie!