14 lutego zapraszamy Państwa na romantyczne chwile przy Kolacji Walentynkowej, podczas której Szef Kuchni - Łukasz Szczepaniak - zadba o każde, nawet najbardziej wymagające podniebienia.
Niepowtarzalną i niezapomnianą atmosferę okrasiliśmy dźwiękami pianina. Miłosna 7-daniowa uczta przy świecach w Restauracji Hotelu Haffner to doskonałych pomysł na wieczór we dwoje.
Menu
AperitifKieliszek Prosecco
Amuse-bouche
Małza nowozelandzka / salsa owocowa / mięta / mus mango
PrzystawkaPate z foie gras / mus malinowy / chips z chałki / karmelizowane winogrona
SałataMłode sałaty / avocado / krewetki Black Tiger / mango z chili / kompresowany ogórek / seler naciowy
ZupaSeler / jabłko / oliwa truflowa / puder z oliwek
IntermezzoSorbet / mięta
Danie główne Turbot / risotto / szafran / konfitowany seler / sezam
lub comber z królika / mus z kasztanów / marchewka / miód / sos truflowy / lubczyk
DeserCzekolada / chili / macerowane truskawki / granita z tequilli
Do każdej zakupionej kolacji dodajemy Voucher Day Spa.
Rezerwacje stolika:restauracja@hotelhaffner.pl
tel.: +48 58 550 95 50 / 13