Zakochaj się w Bistro! 14 lutego zapraszamy przez cały dzień na specjalne skomponowaną walentynkową kartę menu.
Walentynkowe menuValentine's Day menuPrzystawki | Starter'statar z tuńczyka, puree z awokado, ponzu, rzodkiewki, chipsy z nori
tuna tartar, avocado puree, ponzu, radishes, nori chipsravioli z ricottą i szpinakiem, velouté z pieczonych papryk, ratatouille
ravioli with ricotta and spinach, roasted peppers velouté, ratatouillerilletes wołowy, emulsja z sera pleśniowego, chutney z gruszki, grzanki
beef rilletes, blue cheese emulsion, pear chutney, toastsDania Główne | Main Dishpierś z kaczki, krokiet z selerem i orzechami, piklowana sałata radicchio, sos z palonym masłem i szałwią
duck breast, croquette with celery and nuts, pickled radicchio, sauce with burnt butter and sagerisotto cytrynowe, pistu, prażone płatki migdałów, piklowana cytryna, sałata freeze
lemon risotto, pistu, toasted almond flakes, pickled lemon, freeze saladfilet z łososia confitowana w aromatyzowanej oliwie, domowe tagliatelle, szczypiorkowy sos beurre blanc, duszone wakame, salsa z suszonych pomidorów
salmon fillet confit in flavored olive oil, homemade tagliatelle, chives beurre blanc sauce, braised wakame, dried tomato salsaDesery | Dessert'spomarańczowy krem brulee, sorbet z czekolady, majonez bazyliowy
orange cream brulee, chocolate sorbet, basil mayonnaisetorcik czekoladowy z likierem kawowym, ciastko z orzechów laskowych,
espuma z białej czekolady
chocolate cake with coffee liqueur, hazelnut cake, white chocolate espuma