stat
Impreza już się odbyła

Kolacja Walentynkowa

Restauracja Hotelu Haffner zaprasza na romantyczna kolacje Walentynkową przygotowaną przez Szefa Kuchni Grzegorza Labudę oraz Szefa Kuchni Michała Zawierzeniec.

 (4 opinie)

walentynki
Kup bilet
kwi 14

niedziela, g. 18:00

Dodatkowo do każdej kolacji VOUCHER DAY SPA W PREZENCIE! 
(obejmuje saunę, siłownię, jacuzzi, basen)

Menu:
Aperitif:
Witalny sok z pietruszki, selera naciowego, świeżego ogórka,
gruszki i imbiru

Amuse Bouche:
Mus z wędzonego łososia z jajkiem mollet i kwaśną śmietaną

Przystawka zimna:
Tatar z jagnięciny z oregano i konfiturą z czerwonej cebuli

Zupa:
Krem z kalafiora z podwędzanymi małżami i oliwą chilli

Intermezzo:
Sorbet

Danie główne:
Filet z pstrąga z Zielenicy z puree z dyni i imbiru
na sosie Dijon z ciepłą sałatką z piklowanych warzyw
lub
Szponder wołowy z sosem z trawy żubrowej i trufli na puree
ziemniaczano-chrzanowym z glazurowanymi warzywami

Deser:
Semifredo pistacjowe / marynowany arbuz /
yuzu / wanilia / gruszka
kawa / herbata / woda *

*alkohol dodatkowo płatny