stat
Impreza już się odbyła
Aktualna edycja:
Walentynki 2026

Restauracja Hotelu Haffner zaprasza na romantyczna kolacje Walentynkową przygotowaną przez Szefa Kuchni Grzegorza Labudę oraz Szefa Kuchni Michała Zawierzeniec.

lut 14

sobota, g. 17:00

Gdynia,
bilety 169 zł
lut 16

poniedziałek, g. 19:00

bilety 140 - 170 zł
Kup bilet
Dodatkowo do każdej kolacji VOUCHER DAY SPA W PREZENCIE! 
(obejmuje saunę, siłownię, jacuzzi, basen)

Menu:
Aperitif:
Witalny sok z pietruszki, selera naciowego, świeżego ogórka,
gruszki i imbiru

Amuse Bouche:
Mus z wędzonego łososia z jajkiem mollet i kwaśną śmietaną

Przystawka zimna:
Tatar z jagnięciny z oregano i konfiturą z czerwonej cebuli

Zupa:
Krem z kalafiora z podwędzanymi małżami i oliwą chilli

Intermezzo:
Sorbet

Danie główne:
Filet z pstrąga z Zielenicy z puree z dyni i imbiru
na sosie Dijon z ciepłą sałatką z piklowanych warzyw
lub
Szponder wołowy z sosem z trawy żubrowej i trufli na puree
ziemniaczano-chrzanowym z glazurowanymi warzywami

Deser:
Semifredo pistacjowe / marynowany arbuz /
yuzu / wanilia / gruszka
kawa / herbata / woda *

*alkohol dodatkowo płatny

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

Archiwalne edycje imprezy