Restauracja Hotelu Haffner zaprasza na romantyczna kolacje Walentynkową przygotowaną przez Szefa Kuchni Grzegorza Labudę oraz Szefa Kuchni Michała Zawierzeniec.
Dodatkowo do każdej kolacji VOUCHER DAY SPA W PREZENCIE!
(obejmuje saunę, siłownię, jacuzzi, basen)
Menu:Aperitif:Witalny sok z pietruszki, selera naciowego, świeżego ogórka,
gruszki i imbiru
Amuse Bouche:Mus z wędzonego łososia z jajkiem mollet i kwaśną śmietaną
Przystawka zimna:Tatar z jagnięciny z oregano i konfiturą z czerwonej cebuli
Zupa:Krem z kalafiora z podwędzanymi małżami i oliwą chilli
Intermezzo:Sorbet
Danie główne:Filet z pstrąga z Zielenicy z puree z dyni i imbiru
na sosie Dijon z ciepłą sałatką z piklowanych warzyw
lub
Szponder wołowy z sosem z trawy żubrowej i trufli na puree
ziemniaczano-chrzanowym z glazurowanymi warzywami
Deser:Semifredo pistacjowe / marynowany arbuz /
yuzu / wanilia / gruszka
kawa / herbata / woda *
*alkohol dodatkowo płatny