Jak co roku w Sztuczce obchodzimy święto zakochanych. Specjalnie przygotujemy dla Państwa 7 Daniowe Menu Degustacyjne, autorstwa naszego chefa Jacka Koprowskiego, do dań bazujących na wyjątkowych i naturalnych afrodyzjakach nasi sommelierzy dobiorą świetnie wyselekcjonowane wina.
Menu Degustacyjne będzie dostępne od godziny 12:00.
APÈRITIFremy martin VSOP / cava blanc de blanc NV / angostura
MENUseler / imbir / jeżyna
troć / arbuz / cykoria
Elena Walch, "Ewa Cuvee" 2014
królik / wędzony jesiotr / orientalny bulion
Prinz von Hessen, "H" Riesling 2015
dorsz / kawior / brokuł / czerwona kapusta
Christian Moreau, Chablis AOC 2015 (Magnum)
gin / tonic / ogórek
kaczka / foie gras / czeremcha / ziemniak
Bodegas Hermanos Peciña, Rioja Crianza DOC 2006 (Magnum)
kokos / ananas / Malibu
d'Arenberg, "Noble Wrinkled" Riesling 2016
NAPOJEwoda mineralna, kawa Mauro, herbata Althaus
(serwowane bez ograniczeń)