stat
Impreza już się odbyła

Kolacja degustacyjna

Cyrano & Roxane zaprasza na kolację z degustacją oraz spotkanie z winiarzem.

cze 22

sobota, g. 18:00

Wiślinka,
bilety 500 zł
cze 22

sobota, g. 18:00

Gdańsk,
bilety 199 zł
Kup bilet
Menu

- Kalmary faszerowane po langwedocku
wino: Vin de Pays de l'Hérault - La cuvée des cigales - 2015

- Slimaki "Fourmiguetto" w cieście francuskim
wino: AOC Languedoc - Le Grand Mayol - 2014

- Golębie z sosem czereśniowym i kremowa polenta
wino: AOC St Chinian Les Terres Blanches - 2015

- Tarta czekoladowa i coulis z owoców leśnych
wino: AOC St Chinian Les Crès - 2014


Wine-tasting dinner with the winemaker

Domaine Borie la Vitarèle

Menu

Traditional stuffed squids in Languedoc style
Vin de Pays de l'Hérault - La cuvée des cigales - 2015

Snails "Fourmiguetto" in puff pastry
AOC Languedoc - Le Grand Mayol - 2014

Squab with sweet-sour cherry sauce and creamy polenta
AOC St Chinian Les Terres Blanches - 2015

Chocolate tart with red berries coulis
AOC St Chinian Les Crès - 2014

ON RESERVATION ONLY

Price 170 zł / person (with wine)
Booking 660 759 594 or cyrano.roxane.pl@gmail.com