Cyrano & Roxane zaprasza na kolację z degustacją oraz spotkanie z winiarzem.
Menu
- Kalmary faszerowane po langwedocku
wino: Vin de Pays de l'Hérault - La cuvée des cigales - 2015
- Slimaki "Fourmiguetto" w cieście francuskim
wino: AOC Languedoc - Le Grand Mayol - 2014
- Golębie z sosem czereśniowym i kremowa polenta
wino: AOC St Chinian Les Terres Blanches - 2015
- Tarta czekoladowa i coulis z owoców leśnych
wino: AOC St Chinian Les Crès - 2014
Wine-tasting dinner with the winemaker Domaine Borie la Vitarèle
Menu
Traditional stuffed squids in Languedoc style
Vin de Pays de l'Hérault - La cuvée des cigales - 2015
Snails "Fourmiguetto" in puff pastry
AOC Languedoc - Le Grand Mayol - 2014
Squab with sweet-sour cherry sauce and creamy polenta
AOC St Chinian Les Terres Blanches - 2015
Chocolate tart with red berries coulis
AOC St Chinian Les Crès - 2014
ON RESERVATION ONLY
Price 170 zł / person (with wine)
Booking 660 759 594 or cyrano.roxane.pl@gmail.com