stat
Impreza już się odbyła

Kolacja degustacyjna połączona z paringiem herbat

Zapraszamy na kolację degustacyjną połączoną z paringiem herbat. Podczas kolacji zostanie zaserwowanych 7 potraw, do których podamy specjalnie wyselekcjonowane herbaty.

gru 24

wtorek, g. 19:00

bilety 365 zł
gru 24

wtorek, g. 16:00

bilety 379 zł
ulgowy 190 zł
Nasz mistrz kuchni Kacper przygotuje:

1. Chips z ryżu z grejpfrutem i paloną herbatą.
Herbata: zielona organiczna jaśminowa Bio.

2. Sernik z koziego sera z gruszką i matchą.
Herbata: Japońska matcha na migdałowym mleku.

3.Dorsz z palonym fenkułem, koprem i kombu.
Herbata: zielona japońska sencha Makonihara z morską nutą.

4.Herbatnik gryczany z jasminem i burakiem.
Herbata: klasyczny Earl Grey.

5.Brioche ze smażoną śmietaną i suszonym żółtkiem.
Herbata: niebieska Oolong Milk.

6. Beza z pasternaku z praliną orzechową i garam masalą.
Herbata: czarna korzenna Black Chai.

7. Panna cotta z karmelizowanym sianem, słonym karmelem i wędzonym jabłkiem.
Herbata: herbata czarna wędzona.

Dania będą w formie finger foodów i tapasów, każde połączone z dobraną herbatą.

Uczestnictwo: 75 zł, ilość miejsc ograniczona.
Zgłoszenia prosimy przesyłać na adres kontakt@imbrykherbaty.pl