stat
Impreza już się odbyła

Kolacja degustacyjna w Endim vol. 7 Szef Kuchni Damian Dopieralski/ sommelier Krzysztof Królczyk

Autorska kuchnia Szefa Damiana Dopieralskiego, który swoje inspiracje czerpie z najsmaczniejszych zakątków świata oraz z najbliższych sezonowych darów , w pairingu z winami dobranymi przez miłośnika i znawcę win Krzysztofa Królczyka

paź 3-4

czwartek - piątek, g. 19.00

bilety 120 zł
ulgowy 120 zł
przedsprzedaż 120 zł
paź 4

piątek, g. 19:30 - 22:30

Gdynia,
bilety 120 zł
Tego wieczoru tradycyjnie zabieramy Was w podróż pełną nieszablonowych połączeń.
Nie zabraknie też miejsca na pytania, rozmowę i dawkę humoru!
Więcej informacji już wkrótce - STAY TUNED! 

BILET:
249 zł/ os.
574-400-888