stat
Impreza już się odbyła

Kolacja degustacyjna w Endim vol. 8 Szef Kuchni Damian Dopieralski/ sommelier Maciej Selwent

Z Miłości do Kobiet i dobrego jedzenia zaplanowaliśmy kolejną Kolację Degustacyjną w Endim. To wyjątkowe święto zasługuje na odpowiednią celebrację, dlatego aby wydobyć z niego to, co najcenniejsze, kolejne spotkanie przy winie i autorskiej kuchni Damiana Dopieralskiego, utuli Wasze zmysły i przeniesie w podróż po najlepszych smakach i aromatach.

paź 10

czwartek, g. 19:00

Gdynia,
bilety 120 zł
paź 26

sobota, g. 17:00

bilety 290 zł
Całości dopełni perfekcyjna selekcja win przygotowana przez doświadczonego sommeliera Macieja Selwenta, członka Stowarzyszenia Sommelierów Polskich.  
Za kilka dni ujawnimy pełne menu kolacyjne. Bądźcie czujni!
Szykujcie kubki smakowe, eksplozja smaków gwarantowana! 
I nie przegapcie tej wyjątkowej okazji! 
Pamiętajcie o rezerwacjach:
rezerwacje@endiwinehouse.pl 
574 400 888

Garść potrzebnych informacji: 
DATA: 07/03//2024
GODZINA:19:00
MIEJSCE: Endi Wine House Powstańców Warszawy 9, Sopot
BILET: 249 zł/ os.
Do zobaczenia w Endim!