Kolacja z okazji Dnia Francuskiego, kiedy 1000 szefów kuchni na 5 kontynentach będą celebrować smaki kuchni francuskiej.
Aperitiff:
Domaine Chevalier Père & Fils, Cremant de Burgone AOC 2013
mule / szalotka / białe wino / masło
Domaine Moreux "Cuvèe Prestige", Sancerre Le Mont Damnés, AOC 2012
homar / dauphinoise / marchew / bearnaise
Domaine Jean-Pierre Michel, Mâcon-Villages, AOP 2014
filet mignon / burak / trufla francuska / wołowy jus
Château Les Roches Blanches, Saint-Emilion Grand Cru, AOC 2009
camembert de Normandie / figa / suszona śliwka / winogrona
Philippe Bouchard, Châteauneuf-Du-Pape, AOC 2011
crème brûlée / migdał
Cave de Ribeauvillé, Alsace, AOC 2013
suflet czekoladowy
Chambord Liqueur
Koszt / Price
200 zł od osoby bez wina
350 zł od osoby z selekcją wina
(10% obsługi kelnerskiej doliczane do rachunku dodatkowo
Rezerwacje przyjmujemy telefonicznie: 570 282 282 oraz e-mailem: kontakt@restauracjapieterwas.pl