stat
Impreza już się odbyła

Zapraszamy na kolację francuską z winem, koncertem i noclegiem w Kadyny Folwark Hotel & SPA.

gru 3

wtorek, g. 18:00

Gdańsk,
bilety 50 zł
Kup bilet
sty 25

sobota, g. 15:00

bilety 229 zł
Zawarte w cenie dla pary:
-2 dni (1 noc) w komfortowym pokoju w zależności od wyboru
-1 śniadanie w formie bufetu lub skróconej karty dań
-czterodaniowa obiadokolacja serwowana z dedykowanym menu i degustacją win z somelierm oraz muzyką francuską na żywo w wykonaniu Roberta Fursa 
-atrakcja dla dorosłych- zwiedzanie wystawy z efektem holograficznym Marka Seanderskiego ukazująca piękno kobiecego ciała
-nieograniczony dostęp do strefy wellness (basen, sauna sucha, zewnetrzna strefa) 
-jednorazowe zwiedzanie unikalnej na skalę europejską stodoły z zabytkowymi powozami 
-wypożyczenie rowerów na godzinną wycieczkę
-wypożyczenie kijków do Nordic Walking (w miarę dostępności)
-zewnętrzne miejsce parkingowe
-5% rabat na zabiegi SPA (prosimy o wcześniejszą rezerwacje tel. 55 231 61 20)
-możliwość dokupienia dodatkowej doby z 10% rabatem przy rezerwacji bezpośredniej telefonicznej

FRANCUSKIE MENU degustacyjne
Przystawka
Żabie udka w sosie winno maślanym z prażonymi kasztanami z  francuską bagietką
Wege: Ratatuille, warzywa duszone w świeżych pomidorach z szafranem
Zupa
Cebulowa zupa mecenasa Przypkowskiego
Delikatny krem cebulowy z goździkiem i imbirem podana z chleb razowym
Wege: Zupy mecenasa Przypkowskiego
Danie główne
Pierś gęsi duszona w sosie  bordelaise, z plackami z kaszy orkiszej i warzywami au gratin.
Wege: Raguet warzywne z cieciorką  z wegańska wołowina  z gremolatą
Deser
Gruszka gotowana w calvadosie podana na kremie brulle oraz konfitura z jagód z Grand Manier.
Wege: Gruszka gotowana wersja wegańska