Kolejny raz mamy przyjemność zaprosić Państwa na kolację komentowaną przez Mistrza Polski Sommelierów 2012&2013 Andrzeja Strzelczyka!
Zachęcamy do rezerwacji stolików!
MENU DEGUSTACYJNE:
FOIE GRAS
pain perdu / konfitura cebulowa / szałwia
TATAR WOŁOWY
wytrawny ptyś / ser manchego / avocado / musztarda / pikle
GRANITA Z KOPRU WŁOSKIEGO
limonka / kolendra
OŚMIORNICA
ziemniak z ogniska / karmelizowany brokuł / emulsja ziemniaczana / cykoria
SERNIK Z KOZIEGO SERA
maliny / papryka / kruszonka
WINA
APERITIF
Miquel Pons Brut Reserva (DO Cava)
FOIE GRAS
Gramona Gran Cuvee De Postre Dulce (Corpinat)
TATAR WOŁOWY
Sorrasca (DO Almansa)
OŚMIORNICA
La Mision (Vino de la Tierra de Castilla y León)
SERNIK Z KOZIEGO SERA
Alvear Cream (DO Montilla-Moriles)