Zapraszamy na kolację komentowaną, którą poprowadzą Maciej Karpiński - Winnica Turnau i Adam Uradziński - Winestone. Podczas wieczoru można będzie usłyszeć sporo ciekawostek, dotyczących jednej z największych winnic w Polsce, spróbować win z winnicy Turnau w połączeniu z menu, przygotowanym przez Szefa kuchni Łukasza Miecznikowskiego.
Na koniec możliwość zakupu wina, w bardzo atrakcyjnych cenach.
MENU
Aperitif:Rose Turnau 2016
Amuse bouche:
Chleb,Dukah,oliwa
Przystawka zimna: Białe szparagi/ kozi ser/ biała czekolada/ chips z ryżu/ liofilizowane maliny
wino: Hibernal Turnau 2017
Przystawka ciepła:Palona marchew/ agrest/ chrzan/ szczawik zajęczy
wino: Riesling Turnau 2017
Danie główne: Pierś z kaczki/ karmelizowana botwina/ sos z czarnej porzeczki
wino: Rondo/Regent 2018
Deser: Sorbet limonka/ migdałowe kruche ciastko
wino: Szlachetny Zbiór 2017
Rezerwacje do 23 kwietnia pod nr telefonu: 694 425 244
lub mailowo: H3390-FB1@accor.com