stat
Impreza już się odbyła

Kolacja na cztery ręce

Mam niezwykłą przyjemność zaprosić Państwa na wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju, wieczór kulinarny w Majątku Ziemskim Ciekocinko: "Kolacja na cztery ręce".

maj 5

niedziela, g. 12:00 - 16:00

Sopot,
maj 26

niedziela, g. 16:00 - 19:00

Sopot,
30 listopada będę miał zaszczyt przedstawić Państwu naszego nowego Szefa Kuchni, Pana Andrzeja Kreczmera, który wraca do Polski po 14 latach kariery w Europie, pozostawiając dla Państwa za sobą tak wyjątkowe miejsca jak: The Ritz Carlton, Restaurant Gordon Ramsay czy Four Seasons.

Ten wyjątkowy wieczór będzie również czasem podziękowania i pożegnania z Pawłem Dołżonkiem, z którym spędziliśmy ostatnie, wybitne kulinarnie, pięć lat.

To spotkanie dwóch wyjątkowych osobowości kulinarnych będzie znakomitą okazją do spróbowania niezwykłych dań i poznania co nowego przyniesie nam talent, doświadczenie i fantazja kulinarna naszego nowego Chef de Cuisine w Majątku Ziemskim Ciekocinko.

Serdecznie Państwa zapraszam
Tomasz Bałuk

* * *

Data kolacji: 30 listopada 2019 r., godz. 19:00
Cena kolacji:
kolacja: 175 zł / os.
dobór alkoholi: 65 zł / os.

REZERWACJE:
tel.:+48 608-002-220
e-mail: hotel@palacciekocinko.pl