Restauracja Czwarte Piętro zaprasza w dniach 12 - 14. lutego 2018 na wykwintną, romantyczną kolację degustacyjną dla dwojga.
Tylko u nas - przytulne wnętrza, wyrafinowane afrodyzjaki, serwowane w 7-daniowym secie i wino, starannie dobrane do każdego dania.
Menu- Ostryga Fines de Claire 10 zł
- Zapiekany przegrzebek a'la monrey 19 zł
- Jajko poche na siekanym marynowanym łososiu w koniaku 18 zł
- Sorbet cytrynowy 5 zł
- Krem z białego selera z oliwą truflową 10 zł
- Eskalop z polędwicy wołowej z parfait wątróbek gęsich na sosie gorzkiej czekolady z papryczką chili i szafranowym puree z kalafiora 58 zł
- Fondant Czekoladowy 10 zł
Do dań serwujemy następujące wina:Chateu Bonnet
Neblina
Anterra
Prosecco Brut D.O.C. Treviso
Carmen Discovery
Offley Ruby
* wina (porcja 50 ml) serwujemy wg powyższej kolejnościZamawiając cały zestaw degustacja wina gratisCena 129,00 zł / osoba Dla osób korzystających z kolacji Walentynkowej - noclegi w specjalnej cenie - już od 250 zł /para.