stat
Impreza już się odbyła

Degustacyjna kolacja w 5 aktach
w wybranym dniu: 11, 12, 13, 14 lutego


Akt I Przystawka
Pierożek z marynowanego buraka nadziewany kremowym serkiem i wędzoną krewetką

Akt II Zupa
Zupa czekoladowa z kluskami leniwymi , na mleku kokosowym i odrobiną chili

Akt III Intermezzo
Granita  cytrusowa 

Akt IV Danie główne
Polędwiczka wieprzowa z emulsją grzybową podana na puree ziemniaczanym z makiem groszkiem i pieczoną marchewką
 lub
Sandacz filet z emulsją grzybowa podany na puree ziemniaczanym z makiem groszkiem i pieczona marchewką

Akt V Deser
Krem z mango , kompresowany z chili ananas , czekoladowy biszkopt

Motyw przewodni karafka wina czerwonego lub białego 350ml

Możliwość wynajęcia strefy saun i tężni z kamiennymi podgrzewanymi leżankami na wyłączność - 500zł/1 godzina
w godzinach 8:00 14:30
- W cenie: prosecco, owoce 

Rezerwacja stolika: 58 553 50 15; 509 899 067 
e-mail: prawdzic@prawdzic.com.pl


warunki rezerwacji:
-konieczność zapłaty 100% w momencie zakupu
-oferta bezzwrotna
-czas trwania kolacji do 2 godzin

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.