Restauracja Walter zaprasza na kolację walentynkową. Specjalne menu przygotowane przez szefa kuchni Tomasza Szydzikowskiego, piękne wnętrza, wyjątkowy klimat miejsca przy nastrojowych dźwiękach jazzowych standardów umilą Państwu ten szczególny dzień.
Menu walentynkoweAmuse boucheTarteletka z zielonym musem z awokado i szpinaku
jazz - koncerty w Trójmieście
Przystawka zimnaTatar podwójny z wędrownej troci wędzonej na zimno i marynowaną krewetką
Zupa do wyboruZupa z pieczonych warzyw i pomidorów z polędwicą wołową
lub
Krem z kalafiora i topinambura na kokosowym mleczku (wege)
Danie główne do wyboruPierś z gęsi w musie z czarnej porzeczki ze skorzonerą, kopytkami i faszerowanym jabłkiem z modrą kapustą
lub
Miętus w łososiu zawinięty ze szpinakiem i pomidorkami cherry z puree z pasternaka i warzywnym spaghetti
Deser do wyboruTiramisu truskawkowe
lub
Terrina czekoladowa z musem malinowym
Godziny serwowania menu: 14.00; 17.00; 20.00
Rezerwacje: 503 097 620, 576 793 066, restauracjawalter@gmail.com