stat
Impreza już się odbyła

Jacek Fedde wraz z gościem Krzysztofem Rabek zapraszają na kolację z cyklu Guest Chef.

lis 28

piątek, g. 18:00

bilety 379 zł
gru 24

środa, g. 15:00 - 22:00

bilety 279 zł
Krzysztof Rabek szef kuchni i współzałożyciel jednego z najgorętszych adresów w Warszawie - cukierni Odette i Odette Tea Room. Doświadczenie, które ukształtowało jego styl gotowania, zdobył za granicą. Po powrocie do Polski pracował m.in. w Hugo Restaurant w Poznaniu i Atelier Amaro w Warszawie. Ostatnio prowadzi POP UP Ferment, serwując kuchnię w duchu neo bistro.
7-daniowe menu degustacyjne przygotowane zostało w oparciu o smaki jesieni. Specjalnie na tę okazję wyselekcjonowano wina, które idealnie będą komponowały się z prezentowanymi daniami.


Ilość miejsc ograniczona.
Rezerwacje: 577 534 622
fedde.bistro@gmail.com
www.bistrofedde.pl

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.