stat
Impreza już się odbyła

Mamy przyjemność zaprosić Państwa na specjalną kolację listopadową o tematyce Gesiny. Szef Kuchni przygotował na tą okazję 4-daniowe menu.

maj 26

niedziela, g. 16:00 - 19:00

Sopot,

w każdą sobotę (do 31.08), g. 17:00

Sopot,
Przystawka:
Tatar z jelenia - topinambur - owoce leśne

Zupa:
Krem z kiszonej kapusty - wędzonka - słodka śmietana

Danie zasadnicze:
Confitowane gęsie udko - pęczak - prawdziwek - śliwkowy demi glace - burak w winie

Deser:
Lody piernikowe - toffi - lukrowana marchew

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    120 zł
Cena 120 zł za osobę

Rezerwacje
Tel: +48 (58) 882 80 32
E-mail: restaurant@hotelsopot.eu