stat
Impreza już się odbyła

Kolacja z sommelierem

W czwartek 25 maja, godz. 19:00 zapraszamy na specjalną kolację degustacyjną, podczas której rozprawimy się z tematyką doboru win do potraw.

maj 24

piątek, g. 11:00 - 20:00

Gdynia,
maj 26

niedziela, g. 16:00 - 19:00

Sopot,
Od strony kulinarnej zadba o Was team Niepokornych, o oprawę związaną z winem - sommelier marki Bodegas Nekeas.

MENU DEGUSTACYJNE:
✔ Foie gras/ choutney rabarbarowy/ brioche
✔ Tatar z sarny/ majonez jałowcowy/ lejkowiec dęty/ jeżyny
✔ Sandacz/ bób/ czosnek niedźwiedzi
✔ Panna cotta

Do każdego dania dobrane zostanie idealnie pasujące wino
Cena menu z selekcją win: 120 zł/ osobę.

Liczba miejsc ograniczona. Wymagana rezerwacja: 731 842 842. Zapraszamy!