Zapraszamy na kolacje degustacyjną z winami od Weingut Eifel-Pfeiffer.
Menu jak zawsze przygotowali
Mikołaj Misiak i Natalia Stachowska z Restauracja FINO.
MENU
marynowany śledź, burak, żel chrzanowy, sianko z selera
Fritz Zimmer, Riesling Trocken 2017
tuńczyk, żel z kolendry, piklowany melon, kruszonka z sezamem i boczkiem
Eifel-Pfeiffer, Graacher Domprobst Mosel Riesling Trocken 2018
bulion curry, sałatka z ogórka i kombu, świeże zioła, chrupki kokos, hummus
Fritz Zimmer, Gewürztraminer 2017
rilletes z kaczki, puree z topinamburu, confitowana pietruszka
Eifel-Pfeiffer, Bernkasteler Badstube Mosel Riesling Kabinett Feinherb 2018
orzechowe semifreddo, słony karmel, wiśnie, orzech laskowy w karmelu
Eifel Pfeiffer, Bernkasteler Schlossberg Mosel Riesling Spätlese 1995
napoje
woda mineralna
Wpadajcie!