stat
Wydarzenie już się odbyło

Dowiedz się, jak oszczędzać i chronić swój biznes restauracyjny, wspierając szczytny cel!
Jako restaurator wiesz, jak ważne są innowacyjne strategie oszczędzania i bezpieczeństwa w prowadzeniu lokalu. Dlatego zapraszamy Cię na wyjątkowe wydarzenie: "Oszczędność i Bezpieczeństwo w Biznesie", które nie tylko dostarczy Ci bezcennej wiedzy, ale także da możliwość wspierania Fundacji Lubię To, pomagającej osobom w potrzebie.

Zyskujesz:
Dostęp do ekskluzywnych paneli - prowadzonych przez ekspertów z branży gastronomicznej i biznesowej, Nowoczesne narzędzia i metody - optymalizacji kosztów i poprawy bezpieczeństwa Twojego lokalu, Możliwość networkingu z innymi restauratorami i profesjonalistami, wymiany doświadczeń i budowania cennych kontaktów, Degustacje - oferta od naszych wystawców, Loteria wizytówek - można wygrać ekskluzywny wywiad, który przeprowadzi Ireneusz Damps redaktor naczelny redakcji Gastronom Wybrzeża. Zostanie przeprowadzony na terenie obiektu. 

Szczytny cel: Każda cegiełka to realne wsparcie dla osób w potrzebie, ponieważ wszystkie środki trafiają do Fundacji Lubię To.

Dlaczego warto wziąć udział? Twoja cegiełka to nie tylko bilet na wydarzenie, ale także inwestycja w rozwój Twojego biznesu oraz gest wsparcia dla tych, którzy najbardziej tego potrzebują. W trudnych czasach, kiedy restauracje stawiają czoła licznym wyzwaniom, warto zainwestować w wiedzę, która pozwoli prowadzić biznes bardziej efektywnie i bezpiecznie.

Nie zwlekaj - liczba miejsc jest ograniczona!
Zaczynamy od godziny 12:00 warsztatem, który przeprowadzi Kamil Czajkowski. 
WARSZTAT UGOŚĆ SAM SIEBIE, BY MÓC GOŚCIĆ INNYCH - JAK CHRONIĆ ZASOBY PSYCHICZNE W BRANŻY HORECA
(szersze informacje o warsztacie w zakładce) 
Prelekcje od godziny 14:00 
Oszczędność i efektywność w Twoim biznesie - kluczowe tematy, które omówimy:
1. Automatyzacja w gastronomii - jak zaoszczędzić dzięki robotom wspierającym pracę kelnerów. Przemysław Kos. 
2. Jak zaoszczędzić na oleju - nowe strategie i technologie dla restauratorów. Prezentacja  VITO OIL FILTER SYSTEM Tomasz Moskała. 
3. Zakup wody przez dystrybutory - czysta oszczędność, zero plastiku. Piotr Woziński Kocham soki. 
4. Obniżenie rachunków za telefon - taniej, szybciej, efektywniej. Fm Mobile. 
5. Jak zmniejszyć rachunki za prąd - oszczędność energii w Twoim lokalu. 
6. Bezpieczeństwo w podpisywaniu umów najmu.
7. Zarządzanie incydentami i wizualizacja podatności. Bitdefender program antywirusowy, cyberochrona. Dariusz Woźniak firma Marken Systemy Antywirusowe.
8. Czego obawiają się przedsiębiorcy? Bezpieczeństwo pracowników.
9. Oszczędności w zakupie, użytkowaniu i remarketingu pojazdów. OTS Dariusz Sobiech. 
Dlaczego warto wziąć udział?

Każdy z tematów jest praktyczny i bezpośrednio przekłada się na realne oszczędności w Twojej restauracji. Dowiesz się, jak zredukować koszty, zwiększyć efektywność i jednocześnie działać bardziej ekologicznie. To wiedza, którą możesz od razu wdrożyć, aby zwiększyć rentowność swojego biznesu.
Dla gości przewidziane niespodzianki od naszych partnerów. 
Podczas wydarzenia przeprowadzimy licytację fantów na cele Fundacji Lubię To.