stat
Impreza już się odbyła

Fine dining będzie przygotowywany przez uczestników warsztatów. Oparty na polskich recepturach i produktach z Kaszub, Kociewia i Żuław. Poznacie nowoczesne techniki kulinarne, nietypowe połączenia produktów, alternatywną a zarazem ekstrawagancką kuchnię w zupełnie nowej odsłonie.

lut 13-15

piątek - niedziela

Gdańsk,
Podczas warsztatów posmakujecie rzeczy, które wyglądem i smakiem zaskoczą Was na każdym kroku.

Przygotujemy:
- kozi twaróg z brązowym masłem i jagodą kamczacką
- tatar z jarmużu z kiszonym ryżem i kawiorem z troci
- jajko Faberge według Białego Królika
- dorsz z maślanką i koprem
- bergamotka z koprem

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    290 zł