stat
Impreza już się odbyła

Rzym to miasto, w którym bez rozsiadania się można zarówno ugasić pragnienie, jak i zaspokoić głód. Kulinarną wizytówką Rzymu, a zarazem najbardziej rzymskim warzywem jest karczoch, a sezonem na jego spożywanie jest wiosna.

wrz 13

sobota, g. 10:00

Gdańsk,
Wstęp wolny
wrz 19

piątek, g. 19:00

Gdynia,
bilety 69 - 99 zł
Na szkoleniach przygotujemy:
- Crostini fritti alla romana (Smażone crostini z bufalą i anchois)
- Pomodori ripieni di riso e tonno (Pomidory faszerowane ryżem i tuńczykiem)
- Spaghetti alla carbonara (Spaghetti carbonara)
- Saltimbocca alla romana (Fileciki cielęce z Parmą , szałwią i kaparami)
- Abbacchio alla scottadito (Kotleciki jagnięce z grilla z rozmarynem)
- Zuppa Romana (Ciasto z kremem pod bezą)

Zapraszamy!

czas trwania: 4 h
Bilety: https://k5.com.pl/warsztaty/kuchnia-wloska-region-rzym-i-okolice-i-8-07/

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.