Głównym celem przedsięwzięcia jest promocja szeroko rozumianej sztuki kulinarnej poprzez organizację kolacji "live cooking" z udziałem najlepszych chef-ów z Polski i całego świata. Naszym celem jest różnorodność oraz promocja kuchni międzynarodowej.
Nie chcemy powielać utartych już schematów, pragniemy zaskakiwać naszych gości za każdym razem. Każda z organizowanych przez nas kolacji będzie miała swój niepowtarzalny charakter. Zadbamy o to, aby poprzez efekty dźwiękowe i wizualne wprowadzić naszych gości w atmosferę tajemniczości i ekscytacji.
Wśród naszych artystów znajdą się znani chefowie polscy i zagraniczni, którzy w nowoczesny i oryginalny sposób zaprezentują nowe oblicze kuchni światowej. Pragniemy, aby organizowany przez nas cykl wydarzeń kulinarnych zapoczątkował promocję innowacyjnego postrzegania gotowania jako sztuki, która wspomagana pasją, tworzy niezapomniane wrażenia i emocje.
20 maja o godz. 19:30 w Restauracji L'Entre Villes w Sopocie odbędzie się oficjalne otwarcie wydarzenia z udziałem Pana Łukasza Kawallera, laureata prestiżowego L'art de la cusine Martell, zwycięzcą I polskiej edycji 'Hell's Kitchen", który w niekonwencjonalny sposób zaprezentuje kuchnię polsko-francuską w całkowicie nowej odsłonie. Jesteśmy przekonani, że to widowisko kulinarne zachwyci uczestników tej niepowtarzalnej kolacji.
Łukasz Kawaller poprowadzi wydarzenie ramię w ramię z Chefem L'Entre Villes - Sławomirem Hahn.
Rezerwacji można dokonywać pod nr telefonu: (58) 717 37 37 lub restauracja@entrevilles.pl
Ilość miejsc ograniczona!