stat
Impreza już się odbyła

Live Cooking - Gęsina na świętego Marcina Opinie (1)

Jak głosi przysłowie "Na świętego Marcina najlepsza gęsina", dlatego właśnie w najbliższą niedzielę, 11 listopada, zapraszamy Państwa na kolejne Live Cooking w naszej restauracji, którego tematem przewodnim będzie... gęsina!

paź 5

sobota, g. 12.00

bilety 80 zł
paź 8-9

wtorek - środa, g. 14:00 - 18:00

Wstęp wolny
A oto propozycje naszego Szefa Kuchni:

Kompozycja kolorowych sałat z rolowaną gęsią sous-vide i balsamicznym vinegrette
Gęsie wątróbki z gruszkami w sosie z porto, podane na liściach dzikiej rukoli
Udo z gęsi "confit" w sosie z czerwonego wina, serwowane na chrupiącej czerwonej kapuście
Aromatyczny kozi ser z flambirowanymi jagodami

Polecamy!

rezerwacje: (58) 345 30 30 lub zatoka.sztuki@gmail.com