LIVE COOKING na Dzień Matki? Wspólne wyjście z mamą, z okazji jej święta, to zdecydowanie wspaniały pomysł na prezent! Jak to będzie wyglądać?
Otóż rozsiadacie się wygodnie wokół wyspy kuchennej, przy której na Waszych oczach, powstawać będą smakowite dania. Zatem nie podwijacie rękawów i nie zakładacie fartuchów, bo ani nie gotujecie, ani nie sprzątacie. Za to cieszycie się chwilą, smakiem i opowieścią, a czasem nawet niekiepskim żartem prowadzącego.
PRZYSTAWKA:
krewetki z brandy z czosnkiem, chili, natka pietruszki oraz focaccia
DANIE GŁÓWNE:
Ravioli z plastrami wołowiny z lekką nutką teriyaki, marynowany ogórek zielony
DESER:
Tarta cytrynowa z bezą opalaną
_____________________
Miejsce: The Kitchen / Stacja Food Hall
Kiedy: sobota | 25.05.2024 | 18:00