Już 6 listopada podczas MADE FOR RESTAURANT w Sopocie zajmiemy się tym, co daje restauracji moc budowania emocji i przyciągania gości.
W dobie lęku o skuteczność biznesową, o przychody i zmiany, chcemy dać Wam inspiracje do tworzenia miejsc i wydarzeń, które zaciekawią i przyciągną gości. Zbierzemy je od czołowych polskich restauratorów, managerów i szefów kuchni i zajmiemy się:
- Sferą Estetyki i Doświadczeń
To najtrudniejszy element tworzenia tego biznesu, poczynając od dźwięków, zapachów, światła, a na smaku kończąc. Ulotny, a my chcemy go złapać i zrozumieć poprzez
- Spektakl kulinarny: "Plate: senses and stories"
Tworzony przez wspaniałych szefów kuchni oraz prof. Annę Królikiewicz, która pomoże uporządkować im wizję artystyczną.
SOS dla Gastro to nie tylko liczby, aplikacje, kalkulacje, ale również inspiracje z wakacyjnych podróży, kulinarnych study tour oraz wiele przyjemności z odwiedzin najcudowniejszych restauracji świata.
- Zbudujemy z nich Mapę Przeżyć FOR RESTAURANT od Was i dla Was.
- I uwaga, Łukasz Burda i Tomasz Purol zapraszają na AFTER PARTY do White Marlin, do restauracji i na plażę. Szykujcie się.
W programie:- Konferencja hybrydowa
- Premiera Badania i Raportu FOR RESTAURANT
- Ekspresja kulinarna
- SHOW After Party