stat
Wydarzenie już się odbyło

Już 6 listopada podczas MADE FOR RESTAURANT w Sopocie zajmiemy się tym, co daje restauracji moc budowania emocji i przyciągania gości.

lis 15-16

czwartek - sobota, g. 14:30

mar'25 18-19

wtorek - środa

bilety 1200 - 2290 zł
W dobie lęku o skuteczność biznesową, o przychody i zmiany, chcemy dać Wam inspiracje do tworzenia miejsc i wydarzeń, które zaciekawią i przyciągną gości. Zbierzemy je od czołowych polskich restauratorów, managerów i szefów kuchni i zajmiemy się:

- Sferą Estetyki i Doświadczeń

To najtrudniejszy element tworzenia tego biznesu, poczynając od dźwięków, zapachów, światła, a na smaku kończąc. Ulotny, a my chcemy go złapać i zrozumieć poprzez

- Spektakl kulinarny: "Plate: senses and stories"

Tworzony przez wspaniałych szefów kuchni oraz prof. Annę Królikiewicz, która pomoże uporządkować im wizję artystyczną.

SOS dla Gastro to nie tylko liczby, aplikacje, kalkulacje, ale również inspiracje z wakacyjnych podróży, kulinarnych study tour oraz wiele przyjemności z odwiedzin najcudowniejszych restauracji świata.

- Zbudujemy z nich Mapę Przeżyć FOR RESTAURANT od Was i dla Was.

- I uwaga, Łukasz Burda i Tomasz Purol zapraszają na AFTER PARTY do White Marlin, do restauracji i na plażę. Szykujcie się.

W programie:

- Konferencja hybrydowa
- Premiera Badania i Raportu FOR RESTAURANT
- Ekspresja kulinarna
- SHOW After Party