Magiczny Sylwester W klubie Pokład
Przywitaj nowy rok razem z nami! Serdecznie zapraszamy na wyjątkową w swoim rodzaju magiczną zabawę sylwestrową!
W programie pokazy iluzji, zabawa taneczna z DJ'em - rozbrzmiewać będzie muzyka z przełomu lat 70'80'90'00'. W konkursie do wygrania złota karta Klubu Pokład upoważniająca do bezpłatnego wejścia na wszystkie koncert w 2015 roku.
W tym szczególnym dniu zasmakujecie specjałów naszego Szefa Kuchni
MENU: Zakąski: (podane w formie bufetu szwedzkiego) - tatar z czerwonego śledzia na razowcu z domową śmietaną
- tatar z łososia w otulinie ogórka podany na pumperniklu
- pstrąg wędzony w musie chrzanowym na ogórku
- tymbaliki z krewetkami
- pieczony z schab z figami marynowany w białym winie
- pieczony rostbef z marynowaną gruszką i serem pleśniowym
- pikantny zawijaniec węgierski z karkówki
- puszysta terrina z indyka z orzechami
- wołowina pieczona na różowo z musem chrzanowym
- pieczone pierożki z farszem jarskim
- roladki cukiniowe nadziewane suszonymi pomidorem i serkiem pleśniowym
Sałatki: (podane w formie bufetu szwedzkiego) - sałatka z kurczakiem i chrupiącymi warzywami w towarzystwie melona kantalupa
- ziemniaczana sałatka z kaparami i ośmiorniczkami
Zupa: (podawana na powitanie Gości) - rosół z makaronem własnego wyrobu
Dania główne: (podane w bemarach, na bufecie szwedzkim) - polędwiczka wieprzowa w sosie serowo - szpinakowym
- sandacz zapiekany w białym sosie z krewetkami
Bufet będą uzupełniać chrupiące ziemniaczki okraszone nutką ziół oraz bukiet sałat z kiełkami słonecznika zroszonymi sosem winegret. Kulinarne atrakcje: - stół staropolski
(stół suto zastawiony wiejskimi przysmakami)
- kulinarne show: pieczony prosiak w całości
(około godziny 01:00)
Dodatkowo na życzenie Gości częstujemy barszczem czerwonym z pasztecikiem mięsnym (serwowany po godzinie 02:00)
Deser: (podany w formie bufetu szwedzkiego)
- sernik domowego wyrobu z puszystą pianką
- tradycyjny jabłecznik
- mus truskawkowy z malinami
- panna cotta z wiśniami
- tiramisu z gorzką czekoladą
Alkohole i Napoje na parę: - 0,7l wódki czystej Żubrówka Biała
- lampka szampana o północy
- napoje bezalkoholowe bez ograniczeń
(coca-cola, fanta, sprite, tonic, soki cappy, woda)
- kawa i herbata bez ograniczeń na bufecie szwedzkim
Propozycja wymiany butelki wódki 0,7 l na: (przed nocą sylwestrową do dnia 26.12):
- butelka 0,75l wina Santo Isidro (półwytrawne) białe lub czerwone - bez dopłaty
- butelkę 0,5l kolorowej wódki (Żubrówka, Żołądkowa, Soplica, Lubelska) - bez dopłaty
Dwie propozycje cenowe:
- 229zł od osoby w opcji STANDARD
- 299zł od osoby w opcji OPEN BAR
Alkohole i napoje serwowane przy wykupienie opcji OPEN BAR:
- alkohole: wódka Żubrówka Biała, piwo beczkowe Okocim, wino Santo Isidro (białe/czerwone, półwytrawne), whisky Grant's, rum Bacardi Light -
- napoje bezalkoholowe (coca-cola, fanta, sprite, tonic, soki cappy, woda) oraz kawa i herbata
Informacje: Dorota Richert
Manager ds. Sprzedaży
Tel.: 500 118 897
e-mail: dorota@poklad.pl