stat
Impreza już się odbyła
Aktualna edycja:
Sylwester 2024
gru 31

wtorek, g. 18:00 - 23:00

Sopot,
bilety 690 zł
gru 31

wtorek, g. 20:00

Sopot,
bilety 250 zł
przedsprzedaż 70 - 150 zł
Kup bilet
Magiczny Sylwester W klubie Pokład

Przywitaj nowy rok razem z nami! Serdecznie zapraszamy na wyjątkową w swoim rodzaju magiczną zabawę sylwestrową!

W programie pokazy iluzji, zabawa taneczna z DJ'em - rozbrzmiewać będzie muzyka z przełomu lat 70'80'90'00'. W konkursie do wygrania złota karta Klubu Pokład upoważniająca do bezpłatnego wejścia na wszystkie koncert w 2015 roku.
W tym szczególnym dniu zasmakujecie specjałów naszego Szefa Kuchni


MENU:

Zakąski:
(podane w formie bufetu szwedzkiego)

- tatar z czerwonego śledzia na razowcu z domową śmietaną
- tatar z łososia w otulinie ogórka podany na pumperniklu
- pstrąg wędzony w musie chrzanowym na ogórku
- tymbaliki z krewetkami
- pieczony z schab z figami marynowany w białym winie
- pieczony rostbef z marynowaną gruszką i serem pleśniowym
- pikantny zawijaniec węgierski z karkówki
- puszysta terrina z indyka z orzechami
- wołowina pieczona na różowo z musem chrzanowym
- pieczone pierożki z farszem jarskim
- roladki cukiniowe nadziewane suszonymi pomidorem i serkiem pleśniowym

Sałatki:
(podane w formie bufetu szwedzkiego)

- sałatka z kurczakiem i chrupiącymi warzywami w towarzystwie melona kantalupa
- ziemniaczana sałatka z kaparami i ośmiorniczkami

Zupa:
(podawana na powitanie Gości)

- rosół z makaronem własnego wyrobu

Dania główne:
(podane w bemarach, na bufecie szwedzkim)

- polędwiczka wieprzowa w sosie serowo - szpinakowym
- sandacz zapiekany w białym sosie z krewetkami


Bufet będą uzupełniać chrupiące ziemniaczki okraszone nutką ziół oraz bukiet sałat z kiełkami słonecznika zroszonymi sosem winegret.


Kulinarne atrakcje:

- stół staropolski
(stół suto zastawiony wiejskimi przysmakami)
- kulinarne show: pieczony prosiak w całości
(około godziny 01:00)


Dodatkowo na życzenie Gości częstujemy barszczem czerwonym z pasztecikiem mięsnym
(serwowany po godzinie 02:00)

Deser:
(podany w formie bufetu szwedzkiego)

- sernik domowego wyrobu z puszystą pianką
- tradycyjny jabłecznik
- mus truskawkowy z malinami
- panna cotta z wiśniami
- tiramisu z gorzką czekoladą

Alkohole i Napoje na parę:

- 0,7l wódki czystej Żubrówka Biała
- lampka szampana o północy
- napoje bezalkoholowe bez ograniczeń
(coca-cola, fanta, sprite, tonic, soki cappy, woda)
- kawa i herbata bez ograniczeń na bufecie szwedzkim

Propozycja wymiany butelki wódki 0,7 l na: (przed nocą sylwestrową do dnia 26.12):

- butelka 0,75l wina Santo Isidro (półwytrawne) białe lub czerwone - bez dopłaty
- butelkę 0,5l kolorowej wódki (Żubrówka, Żołądkowa, Soplica, Lubelska) - bez dopłaty

Dwie propozycje cenowe:

- 229zł od osoby w opcji STANDARD
- 299zł od osoby w opcji OPEN BAR

Alkohole i napoje serwowane przy wykupienie opcji OPEN BAR:
- alkohole: wódka Żubrówka Biała, piwo beczkowe Okocim, wino Santo Isidro (białe/czerwone, półwytrawne), whisky Grant's, rum Bacardi Light -

- napoje bezalkoholowe (coca-cola, fanta, sprite, tonic, soki cappy, woda) oraz kawa i herbata
Informacje: Dorota Richert
Manager ds. Sprzedaży
Tel.: 500 118 897
e-mail: dorota@poklad.pl

Archiwalne edycje imprezy