stat
Impreza już się odbyła

Makaron to produkt który odgrywa bardzo istotną rolę w kuchniach świata. Stanowi dodatek do zup, sosów, sałatek czy zup. Smakuję na zimno jak i na ciepło. Pasuję do tak naprawdę wszystkich składników, z powodzeniem wypiera ziemniaki z naszych stołów. Występuję w różnych kształtach, smakach i kolorach.

Na warsztatach zrobimy kilka ciekawych ale zarazem prostych dań w których na pewno nie zabraknie klasyków jak i nowych ciekawych dań z makaronu.

Przygotujemy
- makaron barwiony tuszem sepii z wędzonym łososiem, cytryną i szałwią
- ryżowy z sosem z tamaryndowca i krewetkami
- gryczany z zimnym sosem i glonami nori
- orzo z jagnięciną i fetą
- lasagne z owocami morza i brokułami z mascarpone
- shirataki w chłodnej zupie kokosowej z ananasem

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    290 zł
Zapisy: https://k5.com.pl/warsztaty/makarony-swiata-i-20-03/