Dajcie się porwać feerii smaków z różnych zakątków świata w tacosowej uczcie przygotowanej przez naszych szefów kuchni Alexa Supino i Filipa Herbę. Nieoczywiste kompozycje, ciekawe produkty, a to wszystko w dwóch odsłonach - mięsnej (A) lub vege (B).
Menu:pikantny początek
Menu A : 2x Jalapeno poppers z pieczonym żebrem wołowym i serkiem philadelphia
Menu B : 2x Jalapeno Poppers z serem mimollette i szczypiorem
Taco nr 1Menu A : Pszenny placek/siekana polędwica wołowa/szalotka/piklowana cebula/grzyby shimeji/majonez z czarnego czosnku/chipsy z parmezanu
Menu B : pszenny placek/guacamole/tatar z arbuza/kozi ser/pistacje
Taco nr 2Menu A : Pszenny placek/małże św. Jakuba/puree z zielonego groszku/salsa gruszkowa/ikra z pstrąga
Menu B : Pszenny placek/puree z zielonego groszku/soliród/szparagi w tempurze/prażone orzeszki pini/majonez truflowy
Taco nr 3Menu A : Pszenny placek/polik wołowy/puree z filetowej marchwi/salsa ananasowa/demiglace musztardowy/chips z topinamburu
Menu B : Pszenny placek/puree z fioletowej marchwi/marynowany w ponzu dziki brokuł/chipsy z topinamburu
Taco nr 4Menu A : Pszenny placek/opalany tuńczyk/salsa oshinko/majonez truflowy/kolendra/sezam
Menu B : pszenny placek/szarpany bakłażan/puder z oliwki/piklowana cebula/kolendra
słodki finiszMenu AB : Placek kukurydziany/mus z palonej białej czekolady/kruszonka migdałowa/żel z rokitnika