Z okazji Mikołajek, podczas brunchu w dniu 04.12.2011, nasz Mistrz Cukiernictwa razem z Państwem będzie przygotowywał świąteczne pierniczki. W tym wyjątkowym dniu będą Państwo mieli niepowtarzalną okazję uformowania, udekorowania własnych wypieków i zabrania ich do domu.
Wspaniała zabawa dla dorosłych i dzieci, rodzinna atmosfera, zapach cynamonu i korzennych przypraw będą doskonałym preludium do nadchodzących świąt
Bożego Narodzenia.
Dodatkowo, jak co tydzień, Najmłodsi Goście będą mieli okazję, pod okiem animatora, pobawić się w naszym
Pokoju Pirata.
Menu Mikołajkowego Brunchu
Przystawki
Opiekany filet z suma wcześniej zamarynowany w białym winie, warzywach i kolendrze
Rolada rybna z paluszkami krabowymi
Dorsz po grecku
Galaretki drobiowe z warzywami i sosem tatarskim
Gotowana cielęcina z sosem z tuńczyka, kaparami i słodką papryką
Plastry schabu szpikowane suszonymi owocami
Sałatki
Sałatka caprese - włoska mozzarella z soczystymi pomidorami skropiona sosem pesto
Sałatka z fasolki szparagowej, pomidorów i czarnych oliwek
Sałatka ziemniaczana z podsmażaną kiełbasą myśliwską, ogórkiem kiszonym oraz czerwoną cebulą
Sałatka jarzynowa
Zupa
Krem z białych warzyw z dodatkiem oliwy truflowej
Dania główne
Filet z tilapii oprószony prażonym sezamem podany na puree dyniowym z wasabi
Filet z dorsza na sosie z zielonego pieprzu i cebuli
Gotowana golonka w esencjonalnym wywarze z sosem chrzanowym
Pieczeń z dzika pieczona z grzybami
Paella z kurczakiem i owocami morza
Puree ziemniaczano - brokułowe / ryż jaśminowy / kasza gryczana
Wybór warzyw
Stacja smażeń
Skomponuj swoją ulubioną pastę
Pierniczkowy kącik
Z okazji Mikołajek wspólne przygotowywanie pierniczków z naszym Mistrzem Cukiernictwa
Desery
Tort truskawkowy z poziomką
Strucla gruszkowa z budyniem
Tort pistacjowy z białą czekoladą
Cena:
Osoby dorosłe - 98,00 PLN;
Dzieci w wieku od 6 do 12 lat - 50,00 PLN;
Dzieci do lat 6 - bezpłatnie.
W cenę wliczone są napoje: wino białe i czerwone, piwo a także kawa, herbata, soki i woda.
Zapraszamy już dziś do rezerwowania stolików pod numerem telefonu:
58 550 98 13 lub 58 550 99 99.