Zapraszamy do rezerwacji miłosnych spotkań w restauracji Mercato.
Menu - mięsne
Pieczywo / masło
Przystawka:
Tatar z jelenia / gorczyca / lubczyk /
pampuch / szpik wołowy
BODEGAS MATSU EL PICARO, TINTA DE TORO, HISZPANIA 100 ml
Drugie danie:
Biodrówka jagnięca / polenta /
flan z kalafiora / kalafior marynowany / redukcja jagnięca / zielony pieprz
DEZZANI 80 ANNI BARBERA DASTI SUPERIORE, BARBERA, WŁOCHY 100 ml
Deser:
Mus szampański / malina / lichi / kokos
BELLE ÉPOQUE / PIAG SUPERGIRL TEA / CREME DE VIOLETTE /
ARCHERS / MOET
Petit fours
Menu - rybne
Pieczywo / masło
Przystawka:
Pierożki z ricottą / ser dojrzewający / vege demi glace z tapiocą / orzechy
MOËT&CHANDON BRUT IMPÉRIAL, A.O.C. CHAMPAGNE, ÉPERNAY, FRANCJA 100 ml
Drugie danie:
Dorsz / puree kalafior / szparagi / sos marchwiowy z youzu / fryza
DOMAINE CHANSON VIRÉ CLESSÉ, CHARDONNAY, FRANCJA - 100ml
Deser:
Mus szampański / malina / lichi / kokos
BELLE ÉPOQUE / PIAG SUPERGIRL TEA / CREME DE VIOLETTE /
ARCHERS / MOET
Petit fours