TEMAT WARSZTATÓW - MONOPORCJE I TORT MUSOWY - EDYCJA ŚWIĄTECZNA
*Biała czekolada z bazylią ( preparowany ryż, insert Śliwkowy)
* Mini beza Pavlova z owocami - rokitnik/pomarańcza
*Mango z limonką, insert brzoskwinia z pomarańczą, biszkopt na miodzie, nappage (neutral żel)
*Ptyś, mus pistacjowy, żelka wiśniowa, krem Chantilly.
*Mus Pate Bombe na czekoladzie 70% , żelką malinowa, creme brulle waniliowy, biszkopt,
Czarny mirror głaze. - TORT i MONOPORCJA
POZNAJ BLIŻEJ PROWADZĄCEGO:Marcin Świerkosz to wybitny cukiernik z ogromem wiedzy, a także zdobywca licznych nagród branżowych, w tym Mistrzostw Polski Expo Sweet.
Od wielu lat związany z hotelem Haffner w Sopocie, gdzie obecnie pełni funkcję szefa cukierni. Również na takim samym stanowisku zarządza Cafe Xander - restauracja ta dołączyła do prestiżowego grona restauracji rekomendowanych przez przewodnik Michelin.
Marcin, swoje umiejętności zdobywał przez lata praktyki, ale też dzięki prestiżowym szkoleniom w Polsce i za granicą, m.in. Ecole Lenotre Paris
Jest ceniony jako szkoleniowiec jego kompetencje i doświadczenie to istna studnia wiedzy!
A jako uznany specjalista, ma na swym koncie liczne współprace m.in. z "Comprital", "Kandy".
Wielbiciel cukiernictwa tradycyjnego, behawiorysta z zamiłowania.
CO ZAPEWNIAMY:* Materiały do pracy oraz skrypt z recepturami
* Kawa, herbata
* Fartuszki
* Kameralna grupa do 8 osób
* Przyjazna atmosfera w profesjonalnie wyposażonej pracowni Dulci Conept
Prowadzisz pensjonat, kawiarnię lub restaurację? Przyjdź na nasze warsztaty i wprowadź nowe pozycje do swojego menu.
Albo po prostu rozwijaj swoją pasję i zaskocz bliskich wybitnym deserem przy niedzielnym obiedzie
NIE ZWLEKAJ! ZAPISZ SIĘ JUŻ DZIŚ - ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA!
julia@jdulci.pl
510 004 091
https://www.instagram.com/dulci_concept/
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.