stat
Impreza już się odbyła
PATRONAT

MUSIC TASTE - to obłędne połączenie smaku i dźwięku, które z przytupem wejdzie na kulturalną scenę w Trójmieście. Rozpoczynamy weekendowy cykl kolacji komentowanych z koncertami na żywo 150 metrów nad ziemią. Za każdym razem czeka Was inny koncert i inne dania inspirowane smakami z całego świata, które będą tworzyć kompozycję zapierającą dech w piersiach. Kameralne kolacje z koncertami live odbędą się w wyjątkowej scenerii 34 piętra Olivii Star.

w każdy poniedziałek (do 25.11), g. 12:00

Gdańsk,
Wstęp wolny
gru 31

wtorek, g. 20:00 - 23:59

Gdańsk,
bilety 599 zł
Cykl MUSIC TASTE rozpoczynamy już w następną sobotę (20.06) - od wieczoru francuskiego. Będziemy gościć zespół L'APÉRITIF muzyków z pasją i zamiłowaniem do piosenki francuskiej. W repertuarze odnajdziecie zarówno klasyczne melodie zaczerpnięte od Edith Piaf czy Josephine Baker, jak i utwory współczesne.

Połączenie pięknego brzmienia akordeonu i charyzmatycznego wokalu dopełni czterodaniowa serwowana francuska kolacja. Pobudzające wszystkie zmysły dania zostaną przygotowane przez zespół fantastycznych i doświadczonych kucharzy, który dadzą popis swoich umiejętności również podczas naszego wieczoru tematycznego.

MENU MIĘSNE:

Welcome drink
Lillet, rabarbar, truskawka, kwiat wiśni

Amuse-bouche

Przystawka
tatar z łososia a'la gribiche

Zupa
krem Dubarry z kalafiora i czarnej trufli

Danie Główne
pierś perliczki z młodymi warzywami i gratin dauphinois

Deser
tart au chocolate

Petit Fours


MENU WEGETARIAŃSKIE:

Welcome drink
Lillet, rabarbar, truskawka, kwiat wiśni

Amuse-bouche

Przystawka
assiette z kolorowych pomidorów

Zupa

krem Dubarry z kalafiora i czarnej trufli

Danie Główne
pieczony w cieście solnym burak z wegetariańskim demi glace, młodymi warzywami i gratin dauphinois

Deser
Tart au chocolate

Petit Fours

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    99 -149 zł
- goście przy rezerwacji proszeni są o dokonanie wyboru menu: mięsnego lub wegetariańskiego,
- cena: czterodaniowa kolacja: 99 zł za osobę | czterodaniowa kolacja + cztery kieliszki wina: 149 zł za osobę,
- przedpłata gwarantuje rezerwację miejsc
- rezerwacji możecie dokonywać mailowo: 34@oliviastar.pl lub pod numerem 782 702 925,