Śpiesz się - Święta coraz bliżej! :)
Spadł już śnieg, zima się zaczęła, najwyższy czas aby pomyśleć o Wigilii. Przyjdźcie, spróbujcie i rezerwujcie. A dla tych co nie mają czasu, proponujemy catering w waszym miejscu pracy: Półmisek - Potrawy w tajskiej lub tradycyjnej polskiej szacie.
Organizujemy również cateringi dla osób indywidualnych.
My jako Restauracja Galanga namawiamy Państwa na spróbowanie potraw z Dalekiego Wschodu i zorganizowanie niekonwencjonalnej Wigilii w stylu orientalnym, oczywiście również możemy zorganizować dla Państwa Wigilię jaką tylko sobie życzycie.
* Atrakcyjne ceny
* Kompleksowa obsługa - bogate doświadczenie w organizowaniu imprez okolicznościowych* Skomponowane specjalnie dla Państwa menu
* Możliwość przygotowania potraw i zorganizowania Wigilii w siedzibie firmy
* Wyjątkowe świąteczne vouchery upominkowe dla najbliższych i pracowników.NASZA PROPOZYCJA MENU WIGILIJNEGO W STYLU ORIENTALNYM:
(100 pln/ os.)Sataje z kurczaka z sosem orzechowym.
Nemy mięsno- krewetkowe - tajskie sajgonki z krewetkami, wieprzowiną, grzybami shitake, chilli, oraz czosnkiem.
Nemy vege - tajskie sajgonki z kapustą pekińską, marchwią, sezamem, kiełkami soji.
Pierożki z aromatyczną kaczką z sosem imbirowym i słodkim chilli
.
Krewetki w sosie słodko- kwaśnym z limonką, pomarańczem, oraz warzywami.
Pieczony sandacz z cytrusowym sosem z japońskiej pokrzywy.
Pad Bai Kaprao- Kurczak w delikatnym mleku kokosowym z tajską bazylią i chilli.
Pikantny bakłażan z tofu.
Pieczona karkówka w słodkim aromatycznym sosie sojowym, z omletem, świeżym ogórkiem, szczypiorem i nutą sezamu.
Łosoś w zalewie octowej z sezamem, kolendrą oraz chilli.
Sandacz w zalewie octowej z limonką , chilli, oraz świeżym ogórkiem
Zupa z kimuchee- z marynowanej kapusty pekińskiej, z chilli , imbirem i czosnkiem.
Sosy (słodki chilli, orzechowy z chilli, chilli jam, lemon jam, słodki imbir). Dodatkowo pieczywo i ryż.
WIGILIA TRADYCYJNA:
(110 pln / os.)Deska ryb faszerowanych
Karp w galarecie
Karp po Żydowsku
Szczupak na postumencie
Ryba po grecku
Śledź pod pierzynką śmietany
Śledź po tatarsku
Łosoś marynowany
Jaja faszerowane
Sałatki: warzywna, grecka, z makreli, śledziowa
Dodatki: Pieczywo / masło / marynaty / grzybki / sosy / ćwikła / chrzan
Zainteresowane firmy oraz osoby indywidualne prosimy o kontakt: telefoniczny:(58) 7196798 lub drogą mailową: rezerwacja@galanga.pl
Zamówienia przyjmujemy do 17 grudnia 2010.