ZAPRASZAMY na BAL SYLWESTROWY w pięknej nadmorskiej lokalizacji.
Sylwester 2024/2025 - wszystkie imprezy
- kulinarną ucztę z potrawami z różnych zakątków świata oraz kuchnią regionalną;
- wspaniałą zabawę z tańcami i muzycznymi przebojami granymi przez DJa;
- open bar z różnymi alkoholami i autorskimi drinkami. Nadmorski Sylwester zaczynamy o godzinie 20:00 a kończymy o godzinie 4:00 O północy Noworoczny Toast.
MENU
BUFET ZIMNY Łosoś gravlax z rosti i kwaśną śmietaną
Marynowane śledzie z musem jabłkowym z granatem i pumperniklem
Carpaccio wołowe z grzybami, aioli i musztardą francuską
Tarteletki z gęsią wątróbką z brandy
Deska śródziemnomorskich serów i wędlin
Półmisek pieczonych mięs z zimnymi sosami: (indyk, karkówka, rolada ze schabu, rolada z kaczki, wędzona polędwiczka)
Pasztet z dziczyzny z żurawiną i chrzanem
Azjatycka sałatka z krewetkami, kalmarami, sezamem i słodko kwaśnymi piklami
Sałatka z owczego sera, grillowanych karczochów, pomidorów koktajlowych, cukinii i kaparów
Sałatka Cezar z kurczakiem, bekonem i grzankami
Oliwy smakowe, marynaty
Wybór pieczywa, masło
BUFET GORĄCY Zupa kurkowa z wędzoną szynką i warzywami
Halibut z kruszonką migdałową ze świeżymi ziołami i cytryną
Łosoś w sosie krewetkowym z duszonym porem
Duszona wołowina z sosem pieczeniowym z kurkami i zielonym pieprzem
Bouf strogonoff
Glazurowany kurczak po koreańsku z pakchoy i kimchi
Gnocchi z leśnymi grzybami i świeżym szpinakiem
Ryż jaśminowy smażony z warzywami
Grillowane warzywa ze świeżymi ziołami i cząstkami ziemniaków
BUFET DESEROWYCiasta i kolorowe deserki
Owoce
OPEN BAR - BEZ LIMITU
ALKOHOLE
Wódki: Wyborowa, Finlandia;
Brandy: Stock V.S.O.P.;
Wermuty: Martini-Bianco / Rosso / Extra Dry;
Aperitif: Campari, Aperol;
Rumy: Bacardi, Havana;
Gin: Seagrams / Gordons;
Whisky: Ballantines, Johnnie Walker Red Label, Jack Daniels Whiskey;
Piwa: Krajowe Amber;
Wina: Włoskie / Hiszpańskie - białe i czerwone.
NAPOJE I SOKI - Kawa, herbata; Pepsi, 7up, Schweppes; Woda gazowana, niegazowana; Soki owocowe.
-----
PRZYGOTOWALIŚMY
ATRAKCYJNE ZNIŻKI DLA UCZESTNIKÓW, KTÓRZY ZAPROSZĄ SWOICH PRZYJACIÓŁ I ZNAJOMYCH.
Serdecznie zapraszamy.
Szczegółowa informacje i rezerwacja miejsca:
T: +48 58 667 77 77 I rezerwacja@nadmorski.pl I sylwester@nadmorski.pl