stat
Impreza już się odbyła

W najbliższą środę macie szansę własnoręcznie przygotować zestaw spring rolls! Spring rolls, czyli sajgonki są powszechnie znanym i lubianym daniem kuchni azjatyckiej. Mogą być mięsne lub wegetariańskie, są soczyste i chrupiące, a co najlepsze - nie mają dużo kalorii. Finalistka MasterChef, Sylwia Garska poprzez te wyjątkowe smaki zabierze Was do kulinarnego świata Azji Południowo-Wschodniej.

lis 14-16

czwartek - sobota, g. 17:00

Gdańsk,
Wstęp wolny

w każdy poniedziałek (do 25.11), g. 12:00

Gdańsk,
Wstęp wolny
 

Oczywiście zapewniamy niezbędny sprzęt, najwyżej jakości składniki i najlepszy widok na Zatokę Gdańską i Trójmiasto! 

Na dobry początek gotowania, każdy uczestnik otrzyma kieliszek prosecco!

Do zobaczenia! 

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    50 zł
Liczba miejsc jest ograniczona (max. 30 osób).
Koszt warsztatów to 50PLN od osoby (zawiera bilet na 32 piętro, spring rolls i kieliszek prosecco). 
Płatność tylko na miejscu kartą lub gotówką!
Rezerwacje: 534 034 000 | taras@oliviastar.pl