stat
Wydarzenie już się odbyło
gru 6-7

sobota - niedziela, g. 10:00

Rumia,
Wstęp wolny
ZAPRASZAMY NA NIEDZIELNE GOTOWANIE OBIADU Z SZEFEM KUCHNI
W RESTAURACJI PAŁACU W LEŹNIE
14.00-16.00



LIVECOOKING 15.04.2012
Przystawka

Koktajl z krewetek w melonie z sosem jogurtowo-grejfrutowym

Zupa

Potrawka z boczniaków

Danie główne

Łosoś grilowany w limonce na grilowanym bakłażanie

Cena 40 zł/os.



LIVECOOKING 22.04.2012
Przystawka

Bruschetty z pomidorami, bakłażanem i oliwkami

Zupa

Orzeźwiający chłodnik miętowo-ogórkowy

Danie główne

Dorsz pieczony z sałatką z rukoli, pomidorów koktajlowych i fasoli

Cena 40 zł/os.


LIVECOOKING 29.04.2012
Przystawka

Melon z szynką dojrzewającą z sosem miodowo-balsamicznym

Zupa

Krem z kukurydzy z grilowaną piersią drobiową

Danie główne

Sola duszona w winie podana z sałatką z fasoli, bobu i pomidorów

Cena 40 zł/os.


- liczba miejsc ograniczona

- prosimy o wcześniejsze dokonanie rezerwacji

Rezerwacja miejsc: tel. 58 523 20 90
* ilość dań ograniczona
* prosimy o wcześniejsze dokonanie rezerwacji


Dodatkowe informacje: https://www.palacwleznie.pl

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.