Zapraszamy na kolejną odsłonę rodzinnego brunchu w Restauracji Hotelu Haffner. Tym razem na stołach zagoszczą dania kuchni francuskiej!
Menu przygotował: Szef Kuchni
Grzegorz Labuda oraz Szef Kuchni
Michał Zawierzeniec Przekąski i sałatkiQuiche z wędzonym łososiem, cykorią i cytrynowym creme fraiche
Terrina z pstrąga z wędzonym łososiem i podwędzaną ikrą z pstrąga
Rillettes z kaczki z majonezem truflowym
Placek lotaryński
Pate z gęsiej wątróbki z galaretką z dodatkiem porto
Gruszka marynowana w czerwonym winie z musem z sera roquefort
Dojrzewające kiełbasy francuskie
Sałatka z owocami, serem pleśniowym, krakersami i orzechami
Sałatka nicejska z grillowanym tuńczykiem
Sałatka z pieczonego kurczaka z winogronami, orzechami i serem brie
Zupy i dania główneFrancuska zupa rybna Bouillabaisse
Zupa cebulowa z grzankami ziołowymi
Dorsz z ratatouille
Cassoulet z konfitowaną kaczką i fasolą
Boeuf Bourguignon
Coq au vin, czyli kurczak duszony w czerwonym winie
Cukinia zapiekana z pomidorami, ziołami prowansalskimi i kozim serem
Żabie udka po prowansalsku
Ryż z owocami morza
Ziemniaki Au gratin z kasztanami
Live cookingMule w sosie winno-śmietanowym
DeseryMacarons
Crème brûlée
Naleśniki w sosie pomarańczowym
W dniu brunchu towarzyszyć będzie Państwu pianista, a na najmłodszych czekać będą animacje!