Zapraszamy Państwa na niedzielny brunch przy dźwiękach pianina! Co tydzień nowe zaskakujące menu przygotowane przez Szefa Kuchni Michała Zawierzeniec oraz Szefa Kuchni Grzegorza Labudę! Na najmłodszych gości czekać będzie specjalne menu oraz animacje w Pokoju Pirata!
Menu:Zimne przekąskiCeviche z dorsza
Plastry różowej wołowiny z salsą z mango, awokado ze świeżą kolendrą
Dorsz w sosie pomodoro z papryką i oliwkami
Tapas, oliwki, wędliny, karczochy, papryczki faszerowane, sery
Carpaccio z ośmiornicy z marynowaną cebulą
Wybór hiszpańskich wędlin
SałatkiSałatka z grillowanych warzyw z wędzoną papryką i octem cherry
Sałatka z pomidorów, karczochów ,awokado, czerwonej cebuli z winegretem paprykowym
Sałatka z owoców morza z makaronem i pomidorami
ZupyZupa fasolowa z chorizo
Gaspacho andaluzyjskie
Dania główneDorada na szpinaku i grillowanych pomidorach
Pieczona jagnięcina z sosem czosnkowym
Udka z kurczaka pieczone z pomarańczami i szafranem
Kalmary w cieście z sosem 1000 wysp
Tortilla hiszpańska
Ziemniaki po hiszpańsku
Frytki z batatów
Kukurydza z miodem i wędzonym masłem
Stacja smażeńPaella z kurczakiem i owocami morza
DeseryWybór deserów z hotelowej cukierni