stat
Impreza już się odbyła

Zapraszamy Państwa na niedzielny brunch przy dźwiękach pianina. Co tydzień nowe zaskakujące menu przygotowane przez Szefa Kuchni Michała Zawierzeniec oraz Szefa Kuchni Grzegorza Labudę! Na najmłodszych gości czekać będzie specjalne menu oraz animacje w Pokoju Pirata!

gru 24

środa, g. 15:00 - 22:00

bilety 279 zł

w każdą niedzielę (do 19.04.2026), g. 12:00 - 16:00

bilety 190 zł
ulgowy 95 zł
Przekąski i sałatki
Pstrąg marynowany w cebuli i winie
Śledzie litewskie
Leszcz w zalewie octowej
Deska wędlin z Podlasia
Rolada z boczku z czosnkiem, ogórkiem kiszonym i majerankiem
Żołądki z kurczaka w galaretce z sosem chrzanowym
Wybór serów korycińskich
Sałatka śledziowa z buraczkami i ogórkiem kiszonym
Surówka z kiszonej kapusty, czerwonej cebuli, jabłka i pietruszki
Kolorowe sałaty z szyjkami rakowymi, warzywami i dressingiem koperkowym

Zupy i dania główne
Solianka
Barszcz ukraiński
Filet z suma z sosem z kiszonych ogórków
Pieczeń z jelenia z sosem grzybowym
Kotleciki pożarskie
Boeuf strogonow
Kartacze
Babka ziemniaczana
Kapusta zasmażana z kminkiem
Buraczki zasmażane

Live cooking
Bliny gryczane z dodatkami:
jajko / kwaśna śmietana / cebula / siekany śledź / łosoś wędzony

Desery
Wybór deserów z hotelowej cukierni

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.