Zapraszamy Państwa na niedzielny brunch przy dźwiękach pianina. Co tydzień nowe zaskakujące menu przygotowane przez Szefa Kuchni Michała Zawierzeniec oraz Szefa Kuchni Grzegorza Labudę! Na najmłodszych gości czekać będzie specjalne menu oraz animacje w Pokoju Pirata!
Przekąski i sałatkiPstrąg marynowany w cebuli i winie
Śledzie litewskie
Leszcz w zalewie octowej
Deska wędlin z Podlasia
Rolada z boczku z czosnkiem, ogórkiem kiszonym i majerankiem
Żołądki z kurczaka w galaretce z sosem chrzanowym
Wybór serów korycińskich
Sałatka śledziowa z buraczkami i ogórkiem kiszonym
Surówka z kiszonej kapusty, czerwonej cebuli, jabłka i pietruszki
Kolorowe sałaty z szyjkami rakowymi, warzywami i dressingiem koperkowym
Zupy i dania główneSolianka
Barszcz ukraiński
Filet z suma z sosem z kiszonych ogórków
Pieczeń z jelenia z sosem grzybowym
Kotleciki pożarskie
Boeuf strogonow
Kartacze
Babka ziemniaczana
Kapusta zasmażana z kminkiem
Buraczki zasmażane
Live cookingBliny gryczane z dodatkami:
jajko / kwaśna śmietana / cebula / siekany śledź / łosoś wędzony
DeseryWybór deserów z hotelowej cukierni
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.