Zapraszamy Państwa na niedzielny brunch przy dźwiękach pianina. Co tydzień nowe zaskakujące menu przygotowane przez Szefa Kuchni Michała Zawierzeniec oraz Szefa Kuchni Grzegorza Labudę! Na najmłodszych gości czekać będzie specjalne menu oraz animacje w Pokoju Pirata!
Przekąski i sałatkiPstrąg marynowany w zalewie octowej
Matiasy w sosie cebulowo-czosnkowym
Kiełbasa śląska marynowana w kwaśnej zalewie
Pasztet z królika
Galareta z golonki
Deska pieczonych mięs
Sałatka śledziowa z pieczonymi burakami i fasolą
Sałatka z kiszonej czerwonej kapusty
Sałatka ziemniaczana z wędzonym boczkiem i wędzonymi śliwkami
Zupy i dania główneZupa ziemniaczana na wędzonce
Żurek śląski
Filet z karpia z karmelizowaną cebulą
Filet z pstrąga z sosem migdałowym
Karminadle z wieprzowiny
Rolada wołowa w sosie majerankowym
Bigos śląski
Modra kapusta
Pampuchy drożdżowe
Zapiekanka ziemniaczana z brukselką
Kluski śląskie z okrasą
Live cookingAjerkuchy - jabłka smażone w cieście
DeseryWybór deserów z hotelowej cukierni