W niedzielne popołudnia zapraszamy Państwa na brunch. Co tydzień w naszej Restauracji gości inny Bohater Brunchu. Czekają na Państwa nowe, zaskakujące kompozycje kulinarne przygotowane przez naszego Szefa Kuchni.
Bogate menu bufetowe uzupełniamy o stację smażeń - live cooking, która umożliwia podziwianie kunsztu naszych kucharzy na żywo.
Dla najmłodszych Gości przygotowaliśmy specjalnie skomponowane menu. Doznania kulinarne okraszone są muzyką na żywo, a wszystkie dzieci mogą uczestniczyć w zabawie pod okiem animatorki w Pokoju Pirata.
Przekąski i sałatki:Wybór sushi
Płatki łososia marynowane w białym winie i zielonym pieprzu
Kaczka faszerowana jabłkiem, majerankiem i żurawiną
Carpaccio z polędwicy wołowej z liśćmi rukoli, kaparami, pomidorami i oliwą truflową
Pasztet z dzika z borowikami
Tarta z warzywami i szpinakiem
Cukinia grillowana z twarożkiem koperkowym i warzywami
Kolorowe sałaty z warzywami, łososiem wędzonym na ciepło i dressingiem koperkowym
Cezar z kurczakiem
Caprese z pesto
Zupy i dania główne:
Żurek z białą kiełbasą i podgrzybkami
Zupa homarowa z warzywami i krewetkami
Łosoś w cieście francuskim z porem i pieczarkami
Udko z kaczki confit z sosem majerankowym i jabłkami
Policzki wieprzowe z warzywami i sosem piwnym
Sajgonki z mięsem i warzywami z sosem chili
Paella z kurczakiem i owocami morza
Kluski śląskie
Modra kapusta
Pieczone warzywa
Live cooking:
Wybór makaronów z ulubionymi dodatkami
Desery:Wybór deserów z hotelowej cukierni
Obowiązuje rezerwacja miejsc.
Zapraszamy od 12:30 do 16:30.
Cena:osoby dorosłe 119 zł / dzieci w wieku od 5 do 12 lat 60 zł / dzieci do lat 5 bezpłatnie
W cenie: wino, piwo, woda, napoje gazowane i niegazowane, kawa, herbata.
Zapraszamy już dziś do rezerwowania stolików pod numerem telefonu: 58 550 98 13 lub 58 550 99 99.
Szczegóły dostępne na:
www.hotelhaffner.pl/kulinaria/restauracja