W najbliższą niedzielę (19.03.2017) od 13:00 do 17:00 zapraszamy do hotelu Sopot w Sopocie na Niedzielny Brunch Polska Kuchnia Naszego Regionu & Live Cooking, skomponowany przez naszego szefa kuchni Jacka Faltyna.
Restauracja No. 88 oferuje wyborne menu w formie zimnego i gorącego bufetu, menu degustacyjnego oraz LIVE COOKING. Dodatkowo nasi goście mają możliwość kompozycji sałatek z dodatkami i sosami własnej produkcji.
Część dochodu ze sprzedaży zasili konto fundacji Fundacja Pankracy działającej na rzecz dzieci potrzebujących z domów dziecka i rodzin dysfunkcyjnych na terenie Gdańska oraz Sopotu.
Niedzielne popołudnie w hotelu Sopot umili Państwu muzyka na żywo z naszego fortepianu.
Menu Bufetowe:
bufet przekąsek, dwa rodzaje zup, bufet słodki
Menu degustacyjne:
Amuse-bouche Szefa Kuchni, przystawka, danie główne, deser
bez ograniczeń w cenie brunch'u: soki owocowe, kawa i herbata, woda mineralna, wino białe, wino czerwone
WYMAGANA WCZEŚNIEJSZA REZERWACJA
REZERWACJA t: +48 882 075 318
Rezerwacje przyjmujemy do Piątku (17.03) do godz. 17.00