W każdą niedzielę od 13:00 do 17:00 zapraszamy do Hotel Sopot**** na Niedzielny Brunch Kuchnia Naszego Regionu & Live Cooking, skomponowany przez naszego Szefa Kuchni - zaprasza Jacek Faltyn.
W ramach Niedzielnego Brunchu oferujemy wyborne menu w formie zimnego i gorącego bufetu, menu degustacyjnego oraz LIVE COOKING. Dodatkowo nasi goście mają możliwość kompozycji sałatek z dodatkami i sosami własnej produkcji.
Niedzielne popołudnie w Resturacji No. 88 umili Państwu muzyka na żywo z naszego fortepianu.
Menu Bufetowe:
bufet przekąsek, dwa rodzaje zup, bufet słodki
Menu degustacyjne:
Amuse-bouche Szefa Kuchni, przystawka, danie główne, deser
Bez ograniczeń w cenie brunch'u:
soki owocowe, wybór kaw i herbat, woda mineralna
RODZINNY BRUNCH w RestauracjI No.88
Cena:
96,- PLN / osobaPakiet z winem:
+35,- PLN / osoba
Dzieci poniżej 4 roku życia korzystają z bufetu bezpłatnie,
Dzieci między 4 a 12 rokiem życia obowiązuje cena:
55,- PLN / osobaWYMAGANA WCZEŚNIEJSZA REZERWACJA
REZERWACJA +48 882 075 318
Rezerwacje przyjmujemy do Piątku do godz. 17.00