stat
Impreza już się odbyła

Niedzielny Brunch

W każdą niedzielę od 13:00 do 17:00 zapraszamy do Hotel Sopot**** na Niedzielny Brunch Kuchnia Naszego Regionu & Live Cooking, skomponowany przez naszego Szefa Kuchni - zaprasza Jacek Faltyn.

w każdą niedzielę (do 26.05), g. 12:00 - 16:00

Sopot,
W ramach Niedzielnego Brunchu oferujemy wyborne menu w formie zimnego i gorącego bufetu, menu degustacyjnego oraz LIVE COOKING. Dodatkowo nasi goście mają możliwość kompozycji sałatek z dodatkami i sosami własnej produkcji.

Niedzielne popołudnie w Resturacji No. 88 umili Państwu muzyka na żywo z naszego fortepianu.

Menu Bufetowe:
bufet przekąsek, dwa rodzaje zup, bufet słodki

Menu degustacyjne:
Amuse-bouche Szefa Kuchni, przystawka, danie główne, deser

Bez ograniczeń w cenie brunch'u:
soki owocowe, wybór kaw i herbat, woda mineralna

RODZINNY BRUNCH  w RestauracjI No.88
Cena: 96,- PLN / osoba
Pakiet z winem: +35,- PLN / osoba
Dzieci poniżej 4 roku życia korzystają z bufetu bezpłatnie,
Dzieci między 4 a 12 rokiem życia obowiązuje cena: 55,- PLN / osoba

WYMAGANA WCZEŚNIEJSZA REZERWACJA
REZERWACJA +48 882 075 318       
Rezerwacje przyjmujemy do Piątku do godz. 17.00