stat
Impreza już się odbyła
gru 24

środa, g. 19:00 - 21:00

Gdańsk,
bilety 329 zł

w każdą niedzielę (do 19.04.2026), g. 12:00 - 16:00

bilety 190 zł
ulgowy 95 zł
Celebruj z nami Dzień Kobiet podczas niedzielnego brunchu!
Zaproś żonę, mamę, przyjaciółkę i cieszcie się wspólnymi chwilami przy pysznym jedzeniu i muzyce na żywo!

NASZ BRUNCH
Bogaty bufet pełen wyjątkowych dań, słodkie propozycje deserowe, owoce morza, live cooking, domowe wino oraz muzyka na żywo, to nasz przepis na udane niedzielne spotkanie w gronie najbliższych.

DLA DZIECI
Dzieci oprócz Kids Menu, fontanny czekoladowej i gofrów mogą również liczyć na zabawę w Kids Clubie podczas brunchu!

PARKING
Przyjedź samochodem na nasz brunch! Bezpłatny parking podziemny podczas trwania brunchu! Od 2 dorosłych osób za okazaniem rachunku w recepcji hotelowej. Wolne miejsca parkingowe w zależności od dostępności.

CENY
Dorośli - 140 PLN
Dzieci 5-12 lat - 70 PLN
Dzieci do 4 lat - bezpłatnie

REZERWACJA STOLIKÓW:
tel. 58 767 10 60
tel. 58 767 10 61

MENU NA 08.03.2020
ZUPY
Włoska zupa minestrone z parmezanem
Krem z czerwonej soczewicy z ziołową grzanką

DANIA GORĄCE
Ragout z dziczyzną z grzybami, warzywami i kasztanami
Kurczak kukurydziany z sosem ziołowym i serem ricotta
Pstrąg pieczony w maślanym sosie z warzywami i mulami
Lasagne z pomidorami i szpinakiem, sos pomidorowy
Gotowany młody kalafior z masłem i bułką
Pieczone cząstki ziemniaków z czosnkiem i rozmarynem
Makaron vermicelli z owocami morza w sosie ostrygowym
Pierogi z okrasą

MIĘSA Z GRILLA
Polędwiczka wieprzowa marynowana w maślance
Indyk

RYBY Z GRILLA
Krewetki
Makrela

BUFET ZIMNY
Wędzona kaczka z żurawiną
Plastry kurczaka z salsą z mango i ananasa
Terrina mięsna z sosem musztardowym
Rostbef marynowany z grzybami
Włoskie wędliny z marynowanymi oliwkami

BUFET ZIMNY RYBNY
Marynowane krewetki w oliwie chilli
Terina rybna z sosem koperkowym
Carpaccio z łososia z musem malinowym
Śledź marynowany w żurawinie i czerwonej cebuli
Wybór ryb wedzonych z cytrusami

BUFET ZIMNY VEGE
Bakłażan marynowany w kremie balsamicznym z parmezanem
Bruschetta z gruszka i gorgonzolą
Samosa wegetariańska z sosem sweet chilli
Kimchi
Placuszki z cukinii z kwaśną śmietaną

SAŁATKI
Sałatka cezar z grillowanym kurczakiem, boczkiem i pomidorkami
Sałatka z kaszy kuskus z warzywami i miętą
Ziemniaczana sałatka z wołowiną i prażona cebulką
Mix sałat: radichio, frizze, lollo rosso, lollo bianco, rukola, roszponka
Dodatki: grillowany bekon, pierś z kurczaka, pomidorki cherry, łosoś wędzony, parmezan, górek zielony, pomidory suszone
Deska serów

KIDS MENU
Domowy rosół z warzywami i makaronem
Mini burger 100% wołowiny, frytki, mieszane sałaty z warzywami
Makaron penne z sosem pomidorowym

DESERY
Tort czekoladowy z porzeczką
Tort śmietankowy
Tort truskawkowy
Tarta brule waniliowe
Tarta marakuja
Sernik pieczony
Profiterole z kremem
Mus czekoladowy
Mus marakuja
Mus śmietankowy
Tartoletki ganache
Muffiny owocowe
Trufle
Kokosanki
Amaretki
Mini bezy z kremem owocowym

Zapraszamy! Będzie pysznie!

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.