Uchodzi za najlepszą i najbardziej elegancką na świecie - kuchnia francuska i jej smaki. To właśnie one zostaną bohaterem niedzielnego brunchu w Hotelu Haffner.
W menu między innymi:
- Quiche z wędzonym łososiem, cykorią i cytrynowym cream fraiche;
- Terrina z pstrąga z wędzonym łososiem i podwędzaną ikrą z pstrąga;
- Rilettes z kaczki z majonezem truflowym;
- Sałatka Nicejska z grillowanym tuńczykiem;
- Sałatka z pieczonego kurczaka z winogronami, orzechami i serem brie;
- Francuska zupa rybna Bouillabaisse;
- Zupa cebulowa z grzankami ziołowymi;
- Dorsz z ratatouille;
- Cassoulet z konfitowaną kaczką i fasolą;
- Boeuf Bourguignon;
- Coq au vin czyli kurczak duszony w czerwonym winie;
- Żabie udka po prowansalsku.
Hotel Haffner***** jest nowoczesnym obiektem, łączącym zaawansowane rozwiązania technologiczne z tradycją i klasycznym urokiem. Ulokowany w samym sercu Sopotu, zaledwie 200 metrów od plaży, jest to miejsce, do którego już zawsze będziesz chciał wracać. Hotel Haffner***** jest nowoczesnym obiektem, łączącym zaawansowane rozwiązania technologiczne z tradycją i klasycznym urokiem.
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.