Wszystkich miłośników ryb i owoców morza zapraszamy już w najbliższą niedzielę na brunch w Restauracji Hotelu Haffner.
W menu między innymi:
- śledź litewski w czterech smakach;
- ośmiorniczki marynowane, krewetki orientalne, małże marynowane;
- carpaccio z dorsza z majonezem homarowym, kaparami, parmezanem i rukolą;
- sałatka z piklowanego śledzia, konfitowanych ziemniaków, kiszonego kalafiora z oliwą koperkową;
- kremowa zupa krewetkowa;
- łosoś w papilocie z warzywami, białym winem i masłem ziołowym;
- gołąbki ze szczupaka z szyjkami rakowymi z sosem szafranowym;
- makaron z kalmarami i sosem pomodoro;
- pierogi z wędzonym dorszem i kapustą, z oliwą koperkowo-cytrynową;
Pełne menu dostępne pod adresem:
bit.ly/brunchMorskiZarezerwuj miejsce już dziś: 58 550 98 13, restauracja@hotelhaffner.pl