Zapraszamy Państwa na niedzielny brunch przy dźwiękach pianina. Co tydzień nowe zaskakujące menu przygotowane przez Szefa Kuchni Michała Zawierzeniec oraz Szefa Kuchni Grzegorza Labudę!
Na najmłodszych gości czekać będzie specjalne menu oraz animacje w Pokoju Pirata!
Przekąski i sałatkiŚledź opiekany w zalewie słodko-kwaśnej Śledź wędzony z musem chrzanowo-jabłkowym Rolmopsy kaszubskie Kaczka faszerowana, jabłkami, wątróbką, majerankiem i żurawiną Zylc z sosem chrzanowym Okrasa z gęsiny Pasztet z dziczyzny Sałatka z wędzonym pstrągiem, sałatą lodową i piklowaną cebulą Sałatka z pieczonych buraków, jabłka i matiasa Mizeria słodko-kwaśna
Zupy i dania główneCzernina z kaczki z wiśniami i podrobami Zupa z lina z kiszonym ogórkiem, ziemniakami i śmietaną Dorsz w cieście piwnym z sosem tatarskim Gołąbki ze szczupaka w sosie koperkowym Karkówka z dzika w sosie jałowcowym Kura z wolnego chowu gotowana w białym sosie po kaszubsku Kaszanka domowa z prażonymi jabłkami Gęsie pipki na pikantnie Babka ziemniaczana z sosem grzybowym Warzywa pieczone Kapusta kiszona zasmażana z pieczarkami
Live cookingPodsmażane pierogi ruskie
DeseryWybór deserów z hotelowej cukierni
Do każdego brunchu dodajemy Voucher DAY SPA.
Przy rezerwacji grupy powyżej 8 osób obowiązuje opłata serwisowa 10%.Rezerwacje+48 58 550 98 13 lub +48 58 550 98 50
restauracja@hotelhaffner.pl
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.